Év végi összefoglaló – 2014

6 Mar

By:

Decembert írunk, elrepült egy újabb év, és kénytelenül is visszatekintünk a múlt évre. Megnézzük, hogy mely céljaink elé tehetünk pipát, hol értünk el sikereket, milyen téren fejlődtünk, de ugyanakkor azt is meg kell néznünk, hogy hol vallottunk kudarcot, melyek voltak ennek az okai és mit tehetünk azért, hogy az újévben sikeresebbek lehessünk az élet bármely területén.

Az idei évre kitűzött célokat, a weboldallal kapcsolatosan, részben sikerült teljesíteni. Azért csak részben, mert nem tudtam mindig naprakészen tartani az oldalt, voltak cikkek, amiket csak hónapos késésekkel tudtam feltölteni. A terveim közt szerepelt az idei évre az weboldal új arculatának befejezése is, de ez is a jövő évre maradt, mivel nem tudtam megfelelő ütemben haladni az átalakítási munkával.

A jövő évre társszerkesztőt/szerkesztőket is keresünk, akik cikkeket írnának, beszámolókat a helyi eseményekről. Ugyancsak jövőre az oldalon megjelenést biztosítunk minden helyi intézménynek és civil szervezetnek. A jövő évi tervek közt szerepel továbbá Muzsna részletes bemutatása, és egy külön rész kialakítása a muzsnai események számára.

Látogatottsági statisztikák 2014-ben

Az idei évben 13 862 egyedi látogatót regisztráltunk, akik összesen 33 151 oldalmegtekintést generáltak. A látogatók 22.7 százaléka visszatérő látogató. A legkiemelkedőbb nap nézettség tekintetében június 3 volt, ekkor 140 személy tekintette meg a weboldalunk.

Ezennel megragadom az alkalmat és minden olvasónknak Áldott, békés, boldog Karácsonyt kívánok!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.