Évvégi beszámoló – 2011

6 júl

By:

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket! Sikerekben gazdag, Boldog Újévet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Mivel közeleg az év vége, mindenhol számadásokról értesülünk, úgy a médiában, mint a mindennapi életben. A médiában a gazdaság teljesítményét összegzik (általában), a mindennapi életben pedig magunknak készítünk összegzést, hogy mit is értünk el az elmúlt egy év során, mit kell másként csináljunk, vagy megvalósítsunk az eljövendő esztendőben.

Engedjék meg hogy ismertessem önökkel a szekelyderzs.com által elért eredményeket az elmúlt évben.

A legfontosabb változás, a honlap alapítása óta, a kinézet változtatása volt, mely egyhónapos fejlesztés után valósult meg. Valójában nem csak a külső változott meg, hanem teljesen új struktúrát kapott a könnyebb szerkesztehtőség érdekében. Már rég foglalkoztatott hogy valami egyedi kialakítást kapjon a honlap, de csak az idei nyárra jutottam el a megvalósításig. A honlap színvilágához, hogy illeszkedjen valamilyen szinten a faluhoz, a falu címerének szineit használtam. Ahhoz hogy még egységesebb legyen az oldal, módosult a képgaléria és menücsoportokba gyűjtöttem a cikkeket. Minden oldalra felkerült a facebook hozzászólás lehetősége, ezáltal hozzálehet szólni a cikkekhez. A menü is változott, de ez minden bizonnyal még fog is változni. Minden oldalról elérhetőek lettek a friss hírek, ezáltal is elősegítve a könnyebb navigációt az oldalon. Remélem megbarátkoznak az új külsővel.

Statisztika

Az idei évben közel 26 ezer látogatást regisztráltunk az oldalon, ebből 21 ezer egyedi látogató, akik átlagosan 2,5 oldalt tekintettek meg, valamint átlagosan két percet töltöttek az oldalon.

A látogatások országok szerinti eloszlása a következő volt: Magyarország – 56,5%; Románia – 34,42%; Németország – 1,87%; USA – 1,57%; más országok – 5,64%. A legkiemelkedőbb hónap nézettség szempontjából június volt, több mint 2,5 ezer látogatóval.

Tervek a jövőre nézve

Szeretném ha az oldalon legalább heti egy cikk jelenne meg, továbbá szeretném ha több tartalom jelenne meg angol és román nyelven is. Gondolkodom újabb cikksorozatok elindításán, valamint a meglévők folytatását is tervezem. Remélem sikerül megvalósítani ezeket. További terveim közt szerepel a helyi turizmus bemutatása, szálláslehetőségek ismertetése, eseménynaptár összeálítása, székelyderzset bemutató videók feltöltése, egyházi események ismertetése, a helyi Huszáregyesület bemutatása.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .