A derzsi templom is bekerülhet Erdély hét csodája közé

20 máj

By:

A székelyderzsi templomerőd is bekerülhet Erdély hét csodája közé, viszont ehhez szükséges hogy minél többen szavazzunk a következő weboldalon: erdelyicsodak.transindex.ro.

Az Erdély 7 csodája a Transindex és a goTransylvania közös kezdeményezése, mely során kiválasztunk 34-ből hét erdélyi csodát – helyszínt, hagyományt, műemléket, épületet. De a hangsúly nem is a 7 kiválasztotton van, hanem a 34 jelöltön: azok népszerűsítésén, bemutatásán.

Célunk nem egy verseny kiélezése, hanem az értékek érdek nélküli bemutatása. Az, hogy felhívjuk a figyelmet Erdély csodáira. Ezért igyekszünk minőségi környezetet és felületet biztosítani arra, hogy akár az itt lakók, akár az idelátogatók hiteles képet kapjanak azokról a szépségekről, amikről sok fáma szól, de amelyek mégsem kaphatnak helyet az országos imázsban.

Nyilván, Erdélynek nem csupán 7 vagy 34 csodája van, listánk, amelyet szakértők és szakmai szervezetek ajánlásai alapján állítottunk össze, elsősorban gondolatébresztő, amelynek, ígérjük, lesz folytatása is.

A goTransylvania alkalmazás célja, hogy ezeket a csodákat megvilágítsa minél több ember számára, útmutatást adjon, segítsen tájékozódni és felhőtlenül élvezni az erdélyi ittlétet, sétát, látogatást, szórakozást. Ez a cél szülte a az Erdély 7 csodája kezdeményezést is, amely által szeretnénk széles körben felhívni a figyelmet tájainkra, szokásainkra, művészetünkre, történelmünkre és épített örökségünkre.

Olvassatok, szavazzatok, osszátok meg kedvenceiteket! Kezdjünk közösen arculatot építeni Erdélynek, és tegyük szépen láthatóvá!

A szavazás szabályzata:

Bejelentkezés:

Minden szavazónak szükséges bejelentkeznie ahhoz, hogy szavazhasson. Ezt legegyszerűbben egy Facebook felhasználóval teheted meg, de lehetőség van e-mailen keresztüli bejelentkezésre is. (Amennyiben a Facebook felhasználóddal jelentkezel be, szükséges, hogy engedélyezd az e-mail címed megadását)

Szavazás:

Minden szavazónak hét (7) szavazati pontja van hetente. Szavazati pontjaid számát követheted a honlap szavazat számlálóján. A “Szavazok” gomb megnyomásával is támogathatod a számodra legkedvesebb csodát. Figyelem! A leadott szavazatodat a későbbiekben nem változtathatod meg.

Szavazatok újratöltése:

Minden hét vasárnapján, éjfélkor, visszaadjuk a hét szavazati pontot, melyeket újra felhasználhatsz akár újabb csodák választására, akár a kedvenceid támogatására.

Megosztás:

Minden szavazatodat megoszthatod a közösségi hálón, hogy minél több ember szavazhasson Erdély csodáira.

Javaslatok hozzáadása:

Lehetőséged van, hogy javasolj további három csodát, amely nem szerepel a mi listánkon. A javaslatokat összegyűjtjük, és a jövőben egy újabb kampány során bemutatjuk őket. Erre a saját profilon belül van lehetőséged.

Eredmények megjelenítése:

Miután elhasználtad mind a hét szavazati pontodat, megmutatjuk a szavazás aktuális állását. A fantom-képeken láthatod az első hét legtöbb szavazatot összegyűjtött csoda kategóriáját. A szavazás negyedik, utolsó hetén azonban felfedjük a hét vezető csodát. Gazdálkodj okosan a szavazati pontokkal!

Forrás: Transindex.ro, erdelyicsodak.transindex.ro

Fotó: Újvárosi Katalin

  1. Pótolni lehetetlen azt a történelmi jelentőségű freskót, amely a templom falán található!
    Ez önmagában csoda, hogy évszázadok alatt megmaradt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .